Swim Essentials Opblaas zwembaden
Swim Essentials maakt je tuin deze zomer compleet met een prachtige opblaas zwembad! Een unieke print op elk opblaasbaar zwembad zorgt ervoor dat je kinderen zullen stralen terwijl ze genieten van het waterplezier. Swim Essentials heeft voor alle leeftijden opblaasbare zwembaden in verschillende vormen en maten.

Swim Essentials Baby zwembaden
De allerkleinste opblaaszwembaden van Swim Essentials zijn geschikt voor baby’s. Kleine ronde zwembaden met een diameter van 60 cm zodat zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van wat verkoeling tijdens het warme weer. Elk baby zwembad is voorzien van een uniek Swim Essentials design en zorgt ervoor dat je baby zal stralen deze zomer! De Swim Essentials babyzwembadjes bevatten 2 ringen en worden gevuld met 15 liter water, waardoor je kindje absoluut geen gevaar loopt in het baby zwembad.

Swim Essentials Kinderzwembaden
Wanneer je kindje te oud of groot is geworden voor een babyzwembadje, heeft Swim Essentials kinderzwembaden ontworpen met unieke designs. Ronde zwembaden met twee of drie ringen met een diameter van 100 cm of 150 cm en elk voorzien van een uniek Swim Essentials design. Hierbij is gekozen voor uitspringende en rustige designs, zodat er voor iedereen wat wils bijzit. Je kindje zal stralen deze zomer in je Swim Essentials kinderzwembad!