KLACHTEN

Is uw aankoop verkeerd geleverd, beschadigd of incompleet. Wat moet ik doen?
Wij vinden het erg vervelend dat je een klacht hebt over een door ons geleverd item. Stuur altijd eerst een mail naar ons via info@by-ellynn.nl. voordat je een artikel retour stuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

 

RETOURNEREN

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt worden geretourneerd. Indien je de bestelling wilt retourneren, kunt u dit regelen via onderstaande button of stuur een mail naar info@by-ellynn.nl. Wij sturen je dan een retourformulier toe. Mocht je hier niet uitkomen mail dan naar info@by-ellynn.nl.

Belangrijk: Alleen ongebruikte artikelen kunnen worden geretourneerd! 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Binnen 14 werkdagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.

COPYRIGHT © 2021 | By-Ellynn